Cultuur bij je buur

Woon je in Apeldoorn of heb je een plek in Apeldoorn waar je artiesten kan ontvangen? Dan kun je nu de artiest van je keuze boeken via het initiatief “Cultuur bij je buur”.  Ook Elle Chante is in te huren! We zingen een afwisselend programma van Franse, Engelse en Scandinavische liederen van klassieke componisten.

logo

Bijna alle plekken zijn geschikt, behalve reguliere podia. Dus kom maar op met die huiskamers, voetbalvelden, bedrijfskantines, lege etalages, verzorgingshuizen. Laat zien hoe gastvrij Apeldoorn is! Elle Chante is een vrouwenkleinkoor.

Waarom Cultuur bij je Buur?
SpektAKel, servicepunt Amateurkunst in Apeldoorn, doet al jaren mee aan de landelijke Week van de Amateurkunst in mei. Dit jaar gooien ze het roer volledig om. In plaats van het publiek naar de artiesten te brengen, brengen we de artiesten naar het publiek!
Met dit evenement brengen ze inwoners en (amateur)kunstenaars in Apeldoorn direct met elkaar in contact. Optredens vinden plaats bij je buur om de hoek. Zo leren ‘buren’ elkaar beter kennen. Hoe leuk is dat?

Reacties zijn gesloten.